top of page

1r Congrés de la Qualitat de l'aire

Updated: May 17, 2021

24 i 25 d'octubre de 2019 - Fira de Sabadell

Logotip del congrés
Logotip del congrés

Els dies 24 i 25 d’octubre de 2019 el Congrés de Qualitat de l’Aire es convertirà en l’epicentre de la gestió de la contaminació atmosfèrica a escala nacional a Fira Sabadell. L’esdeveniment es proposa com a fòrum per trobar resposta a una de les majors causes de mort a tot el món. Vuit de cada deu ciutats superen els nivells màxims de contaminació recomanats per l'Organització Mundial de la Salut.

A Catalunya, s’han superat els nivells d’òxids de nitrogen (NOx) i de partícules de diàmetre inferior a 10 micres (PM10) en zones molt densament poblades, com l’aglomeració de Barcelona.Buscant l’expertesa


L’esdeveniment aplegarà més de 70 ponents de relleu nacional i internacional, amb un total de 24 sessions de treball estructurades en set temàtiques: SALUT; EMISSIONS; MOBILITAT; URBANISME; SENSIBILITZACIÓ; FISCALITAT; AVALUACIÓ; i MODELITZACIÓ, a més d’un seguit de ponències conjuntes. D’altra banda, s’instal·larà una zona expositiva amb solucions tecnològiques i presentacions professionals, preseleccionades per un comitè tècnic.


El congrés busca projectar els agents sectorials i donar suport a sinèrgies i aliances necessàries per enfortir i visibilitzar la gestió de la qualitat de l’aire i involucrar els agents clau –tècnics, polítics i mitjans de comunicació– per afavorir l’adopció de polítiques integrals en favor de la qualitat de l’aire. També pretén reflexionar i debatre sobre les estratègies i accions necessàries per resoldre l’immens repte tècnic que demana la societat per aconseguir uns nivells òptims de qualitat de l’aire a l’entorn urbà, a més de Estudiar les solucions tecnològiques presents al mercat i dinamitzar la seva implantació territorial.


El comitè impulsor de l’esdeveniment el formen la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Sabadell, i compta també amb un comitè tecnicocientífic que l’assessora, compost per l'Ajuntament de Barcelona, l’Agència de Salut Pública de Barcelona, l’Autoritat Metropolitana del Transport, el CSIC, l’ISGLOBAL i la Plataforma de Qualitat de l’Aire.L’entrada a l’esdeveniment és gratuïta, amb preinscripció obligatòria, l’aforament és limitat.

Les inscripcions, en el següent formulari: https://www.activacongresos.com/forms/congresaire2019/


Secretaria técnica per a inscripcions i patrocinadors:

ACTIVA Congresos

Tota la informació i contacte per premsa a:

161 views

Comments


bottom of page