top of page

Ponència magistral

Mesures toves de mobilitat per reduir les emissions a escala urbana
Sergi Sauri

Horari

Sala virtual

Dia 15 d'octubre 9:15 - 9:45h

Sala Mary Walton

Ponent

Sergi Saurí és el director del Centre d’Innovació en Transports (CENIT) des del 2013. També exerceix de director de recerca a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), professor associat al Tecnocampus de la Universitat Pompeu Fabra i forma part del consell de l'Associació Professional d'Enginyers de Camins, Canals i Ports. de Catalunya. Anteriorment va exercir com a professor ajudant de transports a la UPC i director del màster en cadena de subministrament, transport i mobilitat a la mateixa institució.


És doctor en Enginyeria Civil per la UPC-Barcelona Tech i llicenciat en Economia per la Universitat de Barcelona. També té un Màster en Negocis d'Enviament per UPC-Barcelona Tech. La seva tesi doctoral sobre l’optimització de la regulació d’associacions publicoprivades en concessions de ports de contenidors va rebre el IV Premi Abertis Management Infrastructure Management i va ser visitat al Massachusetts Institute of Technology (MIT) el 2008.

Expert en les àrees de la modelització del transport i l’economia del transport, és autor de diverses publicacions científiques i ha dirigit múltiples projectes tant en el sector públic com en el privat.

Resum

bottom of page