top of page

Cinefòrum sobre qualitat de l’aire

Pel·lícula
Hay algo en el aire
(Something in the Air)
de Leif Kaldor.

Horari

Lloc

Dia 15 d'octubre 18:00-20:00h, com a clausura del 2n Congrés de Qualitat de l'Aire

Sala d'actes de la Biblioteca Sagrada Família (Barcelona). Telf. 93 450 87 33

Continguts

Fitxa tècnica

Organitza: ISGlobal i l'Ajuntament de Sabadell
Idioma: Castellà (doblat)

Després de la projecció es va realitzar una Taula Rodona sobre la Qualitat de l'Aire i la Salut amb participació d'especialistes en la matèria. Van participar en el debat i van dir:

"Des d'ISGlobal hem fet estudis sobre la contaminació de l'aire a la salut i hem vist que els efectes en el sistema cardiovascular són més greus que al sistema respiratori. La contaminació atmosfèrica mata. Provoca més de 440.000 morts premature a Europa. A través de la ciència ciutadana, com el projecte Cities-Health, hem treballat amb la ciutadania per co-dissenyar una recerca sobre els efectes de la contaminació atmosfèrica en la salut mental", va explicar el Dr. Xavier Basagaña, investigador ISGlobal I coordinador del projecte Cities-Health. 

"Hem de buscar solucions valents per lluitar contra la contaminació atmosfèrica. És millor tenir tota la informació sobre els efectes de la contaminació atmosfèrica sobre la salut i actuar en conseqüència. Des de la Plataforma per a la Qualitat de l'Aire hem desenvolupat campanyes de co-creació amb la ciutadania per conscienciar sobre la problemàtica de la contaminació de l'aire i s'han emès a BTV", declarà Alexandra Farbiarzde la Plataforma per a la Qualitat de l’Aire

  


El document "Something in the air" examina l’element més essencial per a la nostra supervivència, mostrant què hi ha a l’aire que respirem, els efectes que té sobre el nostre cos i com les noves tecnologies i un públic motivat canvien l’equació per millorar.

Producció: 2018
Temps: 42 i 52 minuts
Llenguatge: Anglès, francès
País: Canadà
Empresa: Zoot Pictures
Distribuïdor: PBS Internacional


 

Imatges de la sessió

bottom of page